Вашар старих заната

Вашар старих заната

српски
ДЕВЕТИ ВАШАР СТАРИХ ЗАНАТА - ОДРЖИВИ СЕОСКИ ЗАНАТИ И ЗАНИМАЊА

Датум: 

Недеља, 11 Август, 2019 (Целодневни)

У Музеју на отвореном “Старо село“ у Сирогојну у недељу 11. августа одржаће се Вашар старих заната и занимања од 10 до 17 сати.

 Осми вашар старих заната и занимања

Датум: 

Субота, 4 Август, 2018 (Целодневни)

У Музеју на отвореном ,,Старо село“ у Сирогојну у суботу 4. августа 2018. године од 10 до 17 часова биће организован Вашар старих заната и занимања са циљем промовисања мајстора рукотворина, њихових умећа и истицања вредности знања која се генерацијама преносе и опстају до данас.
На Вашару ће бити представљени занатски производи и њихове употребне вредности, као и традиционалне технике и вештине израде производа, у којима ће моћи активно да учествују посетиоци Музеја.
 

Завршен  седми вашар старих заната
Фотографије са Седмог Вашара старих заната и занимања који је одржан у суботу 5. августа 2017.г. Посетиоци су уживали у презентацији занатских вештина и занатских производа. 
 
 
Седми вашар старих заната

Датум: 

Субота, 5 Август, 2017 (Целодневни)
 Музеј на отвореном ,,Старо село“ у Сирогојну у суботу 05. августа 2017. г. у времену од 10 до 17 часова  организује Седми Вашар старих заната и занимања са циљем очувања и промовисања мајстора рукотворина, њихових умећa производа.
Седми Вашар старих заната и занимања

Датум: 

Субота, 5 Август, 2017 (Целодневни)

 

Pages

Subscribe to RSS - Вашар старих заната