Прва национална Ноћ музеја Музеј на отвореном Старо село у Сирогојну

Субота, 19 Мај, 2007 (Целодневни)

Музеј на отврореном "Старо село" у Сирогојну учествује у Првој националној манифестацији "Ноћ музеја", која ће се одржати 19. маја 2007. године програмима "Дечје предвечерје" (од 18.00 до 20.00 часова) и "Лов на бића с оне стране" (20.00 до 02.00 часова). Музеј се определио за нов начин сагледавања дела сталне музеолошке поставке и упознавање са митолошким бићима из српске културе и традиције. У оквиру програма постављена је изложба илустрација Растка Ћирића из књиге "Але и бауци".

Аутори програма су кустоси: Бојана Богдановић и Никола Крстовић. Најава "Ноћи музеја" у Сирогојну изазвала је велику пажњу медија и публике у златиборском крају, тако да Музеј 19. маја очекује велики број посетилаца.

Позивамо Вас да посетите Музеј на отвореном "Старо село" у Сирогојну и присуствујете "Ноћи музеја"

Продаја карата од понедељка 14. маја - Сирогојно - пријемница Музеја "Старо село" - Ужице - Туристичко-информативни центар Туристичке организације Ужице, Димитрија Туцовића 52 - Златибор - Информативни пункт Туристичке организације Златибор (брвнара код поште) - Туристичка агенција "Златекс" - Чајетина - Културно-спортски центар
Организован превоз из Ужица и са Златибора

Медијски спонзори